Information och priser

Grattis! Vad roligt att ni ska gifta er! Jag älskar att fotografera bröllop och allt som hör till från de små stunderna till de stora ögonblicken.

Jag har olika bröllopspaket beroende på hur länge ni vill ha med fotograf. Vill ni ha en heltäckande fotografering från de första pirriga förberedelserna till första dansen så är jag mer än gärna med och förevigar er dag. Vill ni att jag ska vara med under en del av dagen går det också bra.

Jag vill gärna vara med och föreviga just er bröllopsberättelse. Maila mig på elin@sommerfeld.se och berätta lite mer om er själva och bröllopet så berättar jag mer om fotograferingen.

Diamantpaketet

Konsultationsmöte innan bröllopet.

Fotografering 10 timmar

Alla bilder på usb-minne, ca 500 bilder

Vackert fotoalbum

25 500 kr

Guldpaketet

Konsultationsmöte innan bröllopet

Fotografering 8 timmar

Alla bilder på usb-minne, ca 400 bilder

Vackert fotoalbum

21 500 kr

Silverpaketet

Konsultationsmöte innan bröllopet

Fotografering 5 timmar

Alla bilder på usb-minne, ca 250 bilder

30x40 cm- inramning av er favoritbild

16 500 kr

Bronspaketet

Konsultationsmöte innan bröllopet

Fotografering 3 timmar

Alla bilder på usb-minne, ca 150 bilder

A4- inramning av er favoritbild

12 500 kr

Bröllopsmöte innan bröllopet

I god tid innan bröllopet träffas vi och går igenom tankar och önskemål inför fotograferingen. Det är viktigt att fotograferingen och bilderna blir som ni har tänkte er. Det är skönt att träffas och prata igenom allt i lugn och ro. På bröllopsdagen ska allt bara flyta.

Fotograferingen

Jag strävar efter att ta naturliga, vackra bilder på er med äkta känslor. Jag använder mig av en teknik som kallas moment design när jag fotograferar. Det innebär att jag skapar ögonblick tillsammans med er och sen är jag där och fångar de. Till min hjälp använder jag mig av frågor och små lekar och uppgifter för att få er att slappna av.

Bokning

Vid bokning utgår en bokningsavgift på 50% av uppdragspriset, resterande belopp faktureras vid fotograferingstillfället.

Avtal

Avtal skrivs för varje uppdrag.

Leverans

Bilderna från fotograferingen levereras till er både hög- och lågupplösta i jpg på ett usb- minne eller via dropbox. Leverans sker när slutbetalningen är gjord. Bilderna levereras vanligtvis inom4-6 veckor efter fotograferingstillfället. Under högsäsong kan det förekomma längre leveranstid.

Bilderna

Alla bilder är redigerade avseende ljus, färg, kontrast och eventuell beskärning för att de ska bli så bra som möjligt. Retuschering ingår inte.

Förstoringar och fotobok

Jag erbjuder personligt designade fotoböcker och förstoringar tryckt på högkvalitativt fotopapper inramade i vackra ramar.

Kontakt

Är jag rätt fotograf för er? Varmt välkomna att höra av er så pratar vi vidare.
Elin 070 914 15 56
elin@sommerfeld.se