Fina ord

Elin förevigade vår bröllopsdag och vi är väldigt nöjda med allt från första kontakten, planeringsmötet, själva fotograferingen och det viktigaste: resultatet. Elin gjorde oss avslappnade under fotograferingen, hon utgick från de önskemål som vi hade om omgivning och känsla.
Martha & Victor

Vi anlitade Elin för en kombinerad bröllops- och gravidfotografering och är supernöjda med bilderna! Trots att ingen av oss är vana att vara med på bild lyckades Elin skapa en avslappnad stämning med naturliga och äkta bilder som resultat. Tack!!
Emilie & Anton

Tack Elin för de otroligt fina bröllopsfotografierna! Du fick oss så avslappnade att vi stundtals glömde bort att du var där och fotograferade oss. Du har verkligen lyckats fånga oss och vår kärlek till varandra i fotografierna. Genom dina pedagogiska uppgifter under fotograferingen för att få oss avslappnade har vi med oss både roliga och minnesvärda minnen från dagen. Tack än en gång!
Emmica och Christian

Elin förevigade vår bröllopsdag med bilder som fångade både miljön och stämningen på ett fantastiskt sätt! Vi är också jättenöjda med porträttbilderna som känns otroligt äkta och naturliga då Elin verkligen hade förmågan att göra oss lugna och avslappnade under fotograferingen.
Therese & Marcus