Information och priser

Kärleken, känslorna, glädjen

Att få förtroendet att fånga en av de viktigaste dagarna i livet är en härlig känsla och ett stort ansvar. Jag älskar att fotografera bröllop och allt som hör till från de stora stunderna till de små detaljerna och det som bara händer däremellan. Allt för att ni ska kunna titta tillbaka och minnas er stora dag.

Jag ser det som en ära att få vara med när du är med dina bästa väninnor och gör dig ordning, när magen pirrar till av nervositet och när ni ser varandra för första gången.

Jag smyggråter i kyrkan när ni säger ja att dela livet, när mormor kramar om er och ni strålar av lycka utanför kyrkan. När din pappa hälsar välkommen och pyser av stolthet, när era kompisar spexar loss under middagen och när ni dansar er första dans som gifta gläds jag med er.

Det är ett stort och härligt förtroende att få vara med och föreviga er bröllopsdag och det är det som gör att jag älskar att fota bröllop.

Före, under och efter

För mig är varje par och varje bröllop unikt och jag vill ge er det bästa jag kan. Jag lägger ner min själ i varje bröllop och jag älskar det jag gör. Ni ska känna att jag finns där för er före, under och efter bröllopet.

Före bröllopet träffar jag alla brudpar och pratar igenom dagen, jag vill höra hur ni träffades, vad som fick er att falla för varandra och vad ni drömmer om. Vi går igenom fotograferingen och alla önskemål och förväntningar och gör både a- och b-planer.

Under bröllopet finns jag vid er sida hela dagen (nästan i alla fall), jag lugnar nervösa nerver, bär saker, bistår med näsdukar eller en säkerhetsnål vid behov. Jag bär buketten, rättar till frisyren och har godis i beredskap om blodsockret dippar. Men framför allt så fångar jag er dag och allt som händer däremellan.

Ett par dagar efter bröllopet får ni en smygtitt på några bilder och efter ett par veckor får ni alla bilder. Jag hjälper även till med vackra fotoböcker och förstoringar av era favoritbilder.


Låter det intressant? Kontakta mig så pratar vi vidare.


Kontakta migElin made us feel comfortable

REFERENS: "Elin took our pictures at our wedding and was not only very good at taking them, but also a very nice person and made us feel comfortable even though we are not so used to being in front of the camera. We definitely recommend her! Thank you, Elin, for being part of our special day and for ensuring we have great pictures to look at when getting old together".
*Emmi & Henrik

Äkta och naturliga bilder

REFERENS: "Elin förevigade vår bröllopsdag med bilder som fångade både miljön och stämningen på ett fantastiskt sätt! Vi är också jättenöjda med porträttbilderna som känns otroligt äkta och naturliga då Elin verkligen hade förmågan att göra oss lugna och avslappnade under fotograferingen".
Therese & Marcus


DIAMANT

Bröllopsmöte

Provfotografering

Fotografering 10 timmar på er bröllopsdag

Minst 600 högupplösta bilder

32 000 kr

RUBIN

Bröllopsmöte

Provfotografering

Fotografering 6 timmar på er bröllopsdag

Minst 350 högupplösta bilder

23 000 kr

SAFIR

Bröllopsmöte

Fotografering 3 timmar på er bröllopsdag

Minst 100 högupplösta bilder

11 000 kr


Bröllopsmöte innan bröllopet

I god tid innan bröllopet träffas vi och går igenom tankar och önskemål inför fotograferingen. Det är viktigt att fotograferingen och bilderna blir som ni har tänkte er. Det är skönt att träffas och prata igenom allt i lugn och ro. På bröllopsdagen ska allt bara flyta.

Provfotografering

Om ni vill så erbjuder jag en provfotografering i några av mina bröllopspaket. Provfotograferingen sker i Täby. Det kan vara skönt att få prova att stå framför kameran och bilderna kan ni använda till bröllopssajten eller i programmet.

Fotograferingen

Jag strävar efter att ta naturliga, vackra bilder på er med äkta känslor. Jag använder mig av en teknik som kallas moment design när jag fotograferar. Det innebär att jag skapar ögonblick tillsammans med er och sen är jag där och fångar de. Till min hjälp använder jag mig av frågor och små lekar och uppgifter för att få er att slappna av.

Bokning

Vid bokning utgår en bokningsavgift på 50% av uppdragspriset, resterande belopp faktureras vid fotograferingstillfället.

Avtal

Avtal skrivs för varje uppdrag.

Leverans

Bilderna från fotograferingen levereras till er både hög- och lågupplösta i jpg. Leverans sker när slutbetalningen är gjord. Bilderna levereras vanligtvis inom6-8 veckor efter fotograferingstillfället. Under högsäsong kan det förekomma längre leveranstid.

Bilderna

Alla bilder är redigerade avseende ljus, färg, kontrast och eventuell beskärning för att de ska bli så bra som möjligt. Retuschering ingår inte.

Förstoringar och fotobok

Jag erbjuder personligt designade fotoböcker och förstoringar tryckt på högkvalitativt fotopapper inramade i vackra ramar.

Kontakt

Är jag rätt fotograf för er? Varmt välkomna att höra av er så pratar vi vidare. Elin 070 914 15 56 elin@sommerfeld.se


Kontakta mig


Samarbete

Jag samarbetar med en mycket duktig sångerska Aja, så behöver ni sångerska till bröllopet kontakta henne.

Sångerska bröllop

Att få vara med och förgylla en högtid med min sång är en ynnest. Dessa tillfällen handlar om så mycket mer än att bara leverera den musik som önskats. Varje tillfälle är unikt och jag går in helhjärtat för att leverera era önskemål och underlätta er högtid.

Med stor scenvana, många års erfarenhet och goda referenser kan jag hjälpa er med ett lyckat arrangemang.

Jag ackompanjerar mig själv på piano. Det är en stor fördel för er som anlitar mig, då det inte behövs anlitas en extra musiker/pianist eller några extra repetitioner med en eventuell kantor.

Provlyssna på min musik:
All of me
Du är allt

Välkommen att kontakta mig, så skräddarsyr vi något tillsammans som passar ert arrangemang.
/ Angelica "Aja" Thelin
076 274 20 20
info@ajasbrollopsmusik.se
www.ajasbrollopsmusik.se

Jag har även ett nätverk med duktiga samarbetspartners t ex make up-artist, bröllopskoordinator och florist som jag gärna rekommenderar.