Om Elin

Jag heter Elin Sommerfeld. Min passion är att fotografera. Jag brinner för att fånga er dag, de små stunderna och de stora ögonblicken. Jag vill inte bara ge er en bild av hur bröllopet ser ut, jag vill berätta er historia.

Det som driver mig är att få förtroendet och vara med på er stora dag och att få ge er minnen som ni kan spara livet ut. Känslan av att få vara en del av någon annans bröllop, att få vara med och dokumentera det som händer är underbar.

Mitt intresse för fotografering har alltid funnits ända sen jag var liten. I botten är jag utbildad kommunikatör och har en bakgrund som skribent och webbredaktör. Jag har jobbat professionellt som fotograf sedan 2014.

Som person är jag kreativ, driven och positiv. Jag är strukturerad i mitt arbete. En av mina styrkor är att jag genomför varje uppdrag med noggrannhet och engagemang från början till slut.

Jag bor i Täby, norr om Stockholm med man och två barn som växer alldeles för fort. Jag gillar skärgården, god mat och att umgås med vänner.

8 saker du inte visste om mig:
Drömmer om att spendera vintrarna utomlands
Är löjligt förtjust i mintchoklad
Älskar att resa, hatar att packa
Rädd för ormar och spindlar
Lyssnar gärna på pudelrock eller hip hop
Är gammal nog att ha upplevt benvärmare, hårspray och livet innan internet
Har förkärlek för fina väskor och tjusiga skor
Dansfantast som både dansat jazz och streetdance


Varmt välkommen!
Elin 070 914 15 56
elin@sommerfeld.se


Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Certifierad i Moment Design