Fina ord

Elin och Johan var helt fantastiska bröllopsfotografer! Superproffsiga och härliga att ha att göra med både innan och under bröllopet. De hittade en fantastisk plats för porträttfotografering och lyckades verkligen fånga alla stunder, ögonblick och känslor under dagen och kvällen. Bilderna, filmerna och fotoboken var alla fantastiska och av bra kvalité. Vi är verkligen supernöjda!
Allt gott, Erik & Johanna

Vi vill verkligen rekommendera Elin som bröllopsfotograf! Elin och hennes man fotade och filmade på vårt bröllop i augusti och vi är supernöjda med allt från första kontakten till leveransen av de fantastiska bilderna och filmen. Med Elin som bröllopsfotograf kan du känna dig trygg!
Mia & Johan

Elin took our pictures at our wedding and was not only very good at taking them, but also a very nice person and made us feel comfortable even though we are not so used to being in front of the camera. We definitely recommend her! Thank you, Elin, for being part of our special day and for ensuring we have great pictures to look at when getting old together.
Emmi & Henrik

Elin förevigade vår bröllopsdag med bilder som fångade både miljön och stämningen på ett fantastiskt sätt! Vi är också jättenöjda med porträttbilderna som känns otroligt äkta och naturliga då Elin verkligen hade förmågan att göra oss lugna och avslappnade under fotograferingen.
Therese & Marcus

Elin förevigade vår bröllopsdag och vi är väldigt nöjda med allt från första kontakten, planeringsmötet, själva fotograferingen och det viktigaste: resultatet. Elin gjorde oss avslappnade under fotograferingen, hon utgick från de önskemål som vi hade om omgivning och känsla.
Martha & Victor

Vi anlitade Elin för en kombinerad bröllops- och gravidfotografering och är supernöjda med bilderna! Trots att ingen av oss är vana att vara med på bild lyckades Elin skapa en avslappnad stämning med naturliga och äkta bilder som resultat. Tack!!
Emilie & Anton

Tack Elin för de otroligt fina bröllopsfotografierna! Du fick oss så avslappnade att vi stundtals glömde bort att du var där och fotograferade oss. Du har verkligen lyckats fånga oss och vår kärlek till varandra i fotografierna. Genom dina pedagogiska uppgifter under fotograferingen för att få oss avslappnade har vi med oss både roliga och minnesvärda minnen från dagen. Tack än en gång!
Emmica & Christian

Tryggt, lugnt och harmoniskt förgyllde Elin vår bröllopsdag med fantastiska bilder. Naturliga bilder precis som vi ville ha det. Minnen för livet. Tusen tack!
Madeleine & Oscar